Categoria de producte
Contacti amb nosaltres

Xi ' an VictarBio-Tech Corp

Tel.: + 86-29-68643155/57/61

Fax: + 86-29-62893262

Correu electrònic: helenavictar@foxmail.com

Adreça: Edifici de internacional Room2707 Tongda, TangyanRoad41 #, alta-TechZone, Xi ' an, 710065, Shaanxi, Xina

Schisandra Chinensis extracte

Schisandra Chinensis extracte

El fruit de la schisandra chinensis és ple de nutrició i és una medicina herbaria xinesa valuós a la Xina. Schisandra chinensis extracte està formada de fruita seca de schisandra chinensis. Schisandra chinensis extracte conté una gran quantitat de deoxyschizandrin, γ-Schizandrin, schizandrin, aomisin, pseudo-r-schizandrin i així successivament. S'utilitza principalment en el tractament de malalties com hepatitis, tos i nit suor.

Product details

Xi ' an Victar Bio-Tech Corp és un dels principals Xina schisandra chinensis extracte fabricants i proveïdors, amb fàbrica professional, som capaços d'oferir pura natural, 100% natural, orgànic, GMP certificat, certificat Kosher i ISO certificat schisandra chinensis extreure, schizandra, el ginkgo amb alta qualitat i baix preu. Benvinguts a comprar venda barat, calent i productes de subministrament de fàbrica amb nosaltres.


Informació bàsica:
Nom en llatí: Schisandra chinensis
Conreu: el fruit de la schisandra chinensis
Especificació: 2% total Schizandrins
Aspecte: Groc pols fina marró
CAS NÚM.: 7432-28-2
Mètode d'assaig: per UV
Fórmula molecular: C24H32O7
Pes molecular: 432.52


Sobre Schisandra Chinensis:

El fruit de la schisandra chinensis és ple de nutrició i és una medicina herbaria xinesa valuós a la Xina. Schisandra chinensis extracte està formada de fruita seca de schisandra chinensis.
Schisandra chinensis extracte conté una gran quantitat de deoxyschizandrin, γ-Schizandrin, schizandrin, aomisin, pseudo-r-schizandrin i així successivament. S'utilitza principalment en el tractament de malalties com hepatitis, tos i nit suor.


Funció i aplicació:
1. Schisandra chinensis extracte té un bon efecte terapèutic en hepatitis infecciosa, pot significativament reduir aminotransferase d'alanina i reparar les cèl·lules del fetge danyats.
2. Schisandra chinensis extracte conté els agents radicals lliures, que ajuden a reduir el risc de malaltia i anti-envelliment.
3. Schisandra chinensis extracte s'aplica generalment en el tractament de l'insomni, suor a la nit i altres malalties del fetge.
Aplicació:
L'extracte s'ha utilitzat en la càpsula, comprimits i pomada.

Hot Tags: schisandra chinensis extracte, schizandra, ginkgo, Xina, fabricants, proveïdors, fàbrica, comprar, preu barat, baix, orgànica, pura, natural d'alta qualitat, GMP certificat, certificat Kosher, 100% natural de certificació ISO, subministrament de fàbrica, venda calenta
Productes relacionats

Investigació

Contact Us
Xi ' an Victar Bio-Tech Corp
Tel: +86-29-68643155/57/61
Address: Adreça: Sala 2707, Tongda International Building, Tangyan Road # de 41, zona d'alta tecnologia, Xi ' an, 710065, Shaanxi, Xina.
Comunicacions